Как да гледате, връзка към поток на живо, телевизия, новини за екипа

Нюкасъл срещу Борнемут обещават два лакмусови теста от Висшата лига в събота на Сейнт Джеймс Парк (може да се гледа на живо в USA Network и онлайн чрез NBCSports.com в събота от 22:00 ч. ET).

Свраките и Черешките влизат в мача със седем точки, въпреки че Нюкасъл загуби само веднъж в шест мача – противоречива неуспех срещу Ливърпул – и завърши наравно четири пъти.

ПРЕДАВАЙТЕ НА ЖИВО НЮКАСЪЛ срещу БЪРНМУТ

Борнемут се подсили, след като Скот Паркър беше уволнен след победата с 9-0 над Ливърпул. Черешките завършиха наравно с Вълците у дома и победиха Нотингам Форест на Сити Граунд и точките, които спечелиха срещу страни, които не са от Големите шест, са рецепта за успех в безопасността.

[ MORE: How to watch Premier League in USA ]

Как да гледате Нюкасъл срещу Борнемут на живо, връзка към поточно предаване и начален час

Начало: събота 10 ч. ET
Телевизионен канал: USA Network
Онлайн: Поток чрез NBCSports.com

Важни сюжетни линии

Обратно към лакмусовите тестове, споменати по-горе…

Нюкасъл загуби само веднъж и се вижда като отбор в неизбежен възход. Победа у дома срещу Борнемут допълнително ще покаже, че това покачване може да се случи дори по-бързо от прогнозираното след голямото поглъщане на Близкия изток.

Борнемут беше въведен от големите момчета, но взе седем точки от долната половина. Дали Гари О’Нийл е правилният човек за тази работа? Беше ли Скот Паркър превърнат в изкупителна жертва след тези катастрофални загуби от супер отбори? Може би и двете?

Играчи във форма за гледане

Нюкасъл: Е, зависи кой е свестен, нали? Двамата най-добри играчи на Нюкасъл този ранен сезон бяха Бруно Гимарес и Алън Сен-Максимен, но и двамата са въпросителни за събота. Ако напуснат, всички погледи ще бъдат насочени към тях и ще запишат подписването на Александър Исак. Но Свен Ботман и Фабиан Шар имаха солидно партньорство зад гърба си, а Кийрън Трипиър – смелостта и огъня на единството. Ник Поуп също беше впечатляващ между клечките.

Борнмут: Доминик Соланке вкара при победата над Форест и Джейдън Антъни влезе от резервната скамейка, за да вкара гол, но успехът на Борнемут също беше подхранван от стоманата. Гледайте как Филип Билинг и Джеферсън Лерма надиграват защитниците зад и над тях.

Новини за отбора на Нюкасъл, контузии, опции за състав

Проблемите с контузиите на Нюкасъл стават малко по-добри, въпреки че Джонджо Шелви (подколенно сухожилие), Карл Дарлоу (глезен) и Емил Крафт (коляно) все още не са на сцената. Алън Сен-Максимен (подколенно сухожилие) и Бруно Гимарес (подколенно сухожилие) са близо до завръщане и феновете на Борнемут ще се надяват, че имат нужда от това само малко по-дълго. Калъм Уилсън е малко в противоречие със завръщането, но може да се изправи срещу бившия си отбор.

Кийрън Трипиър и Джо Уилок караха Нюкасъл в отсъствието на гореспоменатите звезди, докато новият нападател Александър Исак изглеждаше сияен, след като пристигна от Реал Сосиедад.

Новини за отбора на Борнемут, контузии, опции за състав

Джуниър Станислас може да се завърне за Борнемут, който ще пропусне Бенджамин Пиърсън, Дейвид Брукс и Джоузеф Ротуел.

Черешите бяха заклещени в средата на последните няколко излизания. Крис Мефам и Лойд Кели не се представят, докато Джеферсън Лерма и Филип Билинг остават дългогодишни отличия от Борнемут.

Нюкасъл срещу Борнмът: Как да гледате поточно предаване на живо Връзка TV Team News първоначално се появи на NBCSports.com