Най-новите ботуши, носени от хора като Неймар и Антоан Гризман

Най-добрите футболни обувки на Puma: най-новите обувки, носени от хора като Неймар и Антоан Гризман

Най-добрите футболни обувки Puma стават още по-добри, като производителят подобри играта си през последните сезони, за да се конкурира с претендентите в тежка категория Nike и Adidas.

Те направиха големи крачки с екипите и обувките, примамването на Неймар от Nike беше огромен удар. Толкова много от техните ботуши също изглеждаха невероятно, като германската марка винаги изглеждаше революционна. Ако просто търсите най-добрите футболни обувки от всеки производител (включително Adidas, Nike, Umbro и New Balance), не забравяйте да разгледате другите ни ревюта.

Но тук можете да намерите най-добрите футболни обувки Puma на пазара в момента…

Най-добрите футболни обувки Puma за 2022 г

Puma Future Z 1.4

Puma Future Z 1.4

Puma Future Z 1.4

Най-модерните елитни ботуши, които можете да намерите

Цветови варианти: Paris Night/Fizzy Light/Шам фъстък, Puma White/Pristine | Столен: Твърд терен, много кортове, изкуствен терен, мек терен, морава | Носен от: Неймар, Антоан Гризман, Кингсли Коман

Връзката Liberty изглежда отлично

Те се чувстват ултра модерни

Дизайнът не е вечен като King

Все още няма твърде много цветове

Puma често се възприема като аутсайдер зад Nike и Adidas – но германският производител се гордее с Пеле, Марадона и Кройф като свои икони на марката. Тоталният футболист дори изтръгна една от трите ленти на Adidas от холандските си екипи през 70-те години, за да покаже лоялност към своя спонсор. Това е преданост.

И сега имат Неймар в своя ъгъл. Футболните бутонки Puma Future са избраната марка за най-скъпия играч в света заради техния елегантен, полиран дизайн, ярки цветове и амбицията да се направи нещо различно – включително сътрудничеството с Liberty за флорална версия на тези Z футболни обувки. Ако Puma King е сертифицирана обувка на легенда, Future Z е за някой, който обича да разбива тенденциите и да се откроява от тълпата.

Ботуши Puma Future Z

Ботуши Puma Future Z

Puma Future Z laser touch

Няма да повярвате колко лесно е това за кожените ботуши

Цветови варианти: Черно/бяло/злато | Столен: Твърд терен, много кортове, изкуствен терен, мек терен, морава | Носен от: неймар

Кожа

Изключително лек

Класически дизайн

Бяла подметка/черна кожа не е за всеки

Липсващи цветови комбинации

В нашия неотдавнашен преглед на футболни обувки Puma Future Z Lazertouch похвалихме автентичната кожа, използвана в ботушите, носени от някои от най-пъргавите крила в световния футбол. Версията на Neymar на Future Z е още по-лека и е направена от синтетичен материал, за разлика от кожата на Lazertouch, което ви дава избор.

Ботушите са с фантастично прилягане, предлагат страхотно сцепление, изглеждат зашеметяващо и са достатъчно леки, за да ви накарат да се чувствате сякаш носите чехли с килим. Future Z е специално проектиран да атакува играчи.

Puma Flare Ultra

Puma Flare Ultra

Puma Ultra 1.4

Изключително интелигентен и супер лек

Цветови варианти: Puma Black/Puma White/Fizzy Light, Festival Fuchsia/Neon Citrus/Paris Night, Diamond Silver/Neon Citrus | Столен: Твърд терен, много кортове, изкуствен терен, мек терен, морава | Носен от: Алексия Путелас, Хари Магуайър, Антоан Гризман

Много лесно

Най-доброто от класическата и модерна визия на Puma

Твърда подметка

Малко встрани от Mercurial и X

Футболните обувки Puma Ultra са всичко, което бихте очаквали от марка, която последователно се опитва да прокара граници – било то с лудия дизайн на някои от екипите им (вижте имената на клубовете, изписани с удебелен шрифт през сезон 2021-22) или действителните материали Те използват.

Ултрасите накланят статуквото още малко. Те имат ток, връзки и форма на класически King, но с изненадваща безтегловност, която се чувства наистина освобождаваща. Puma бързо се превръща в избор на толкова много топ звезди – вижте Ерлинг Хааланд и Антоан Гризман – и с тези красавици е лесно да разберете защо.