Най-дивата риза в Катар тази зима?

Бразилия 2022 Световно първенство по футбол

Екипът за гостуване на Световното първенство на Бразилия 2022 пристигна, обявявайки се за може би най-щурата фланелка, която нацията някога е носила на турнир.

Не се случва често Nike да мисли извън кутията за бразилците. В крайна сметка, защо трябва? Жълтото и зеленото работят перфектно за домакинския мач, докато екипите за гости са сини откакто се помни. Е, бъдете готови да видите един дяволски ремикс на този…

Adidas и Puma вече пуснаха своите екипи за Световната купа, Swoosh сега ги следва – домашният екип на Nike за Selecao също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Екипировката за гостуване на Световната купа в Бразилия 2022 отдава почит на единствената голяма котка в Южна Америка

Помислете за думите “Бразилска икона” и вероятно току-що сте си измислили образа на Пеле. Може би Роналдо, Ривалдо или Роналдо. Може би Сократ? Вероятно не е Jaguar.

Но единствената голяма котка на континента беше влиянието за този връх. Тези красиви маркировки бяха използвани като основен модел на домашната фланелка и се появяват на ръкавите на фланелката за гостуване, правейки нещо различно с обикновения син горник, който преработвахме от години.

Бразилия винаги има този нюанс на синьото. През 2002 г. те избраха бели щрихи до него, а оттогава заложиха на жълто или зелено. Може би това също е повлияно от Pythons, защото това наистина е нещо Напълно различно.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Ще има хора, които мразят това, но поне ако го носите в мразовита кръчма през ноември, можете да го съчетаете със сако и да приберете ръкавите. Ако питате нас, крайно време е Nike да го направи някои различно с дизайна.

Диамантът на бразилското знаме на врата на гърба е сладко докосване и нюансите изглеждат прекрасно заедно – особено жълтото на маншетите – но ръкавите са наистина уникални… и това е, за което сме тук. Въпреки че поне в Обединеното кралство отпечатъците на големи котки имат репутацията, че предизвикват спомени за тях на изток отКат Слейтър, използването на тази бразилска тениска има идеален смисъл и вдъхва живот на иначе същата риза.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Мненията за това са различни, но обективно погледнато, той е толкова добре проектиран, че няма как да не му се възхищавате. Тъй като Бразилия е един от фаворитите в Катар, той също може да се превърне в ретро комплект за Selecao.

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Фланелка Nike за гостуване на Световното първенство в Бразилия 2022 г

Най-смелият бразилски комплект… някога?

Размери: S-3XL

Нюансът на синьото е зашеметяващ

Продължението на модела го прави да изглежда сплотен

Ягуарските спотове са добре изпълнени

Тези ръкави ще разделят

Информация за Джърси

Какъв е размерът на екипа на Nike за световното първенство в Бразилия 2022?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между играта и обикновените версии на екипа на Nike за световното първенство в Бразилия 2022?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако искате да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите автентичната риза тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.