Новият дом на Les Bleus е друга класическа класика

Домашна фланелка за Световното първенство по футбол във Франция 2022: Новата домашна фланелка Les Bleus е друга класическа класика

Домакинската екипировка на Световната купа Франция 2022 е тук и световните шампиони ще защитят титлата си със стил.

Може би не сте забелязали, но Франция смени цвета на знамето си миналата година. Не сте сами – дори французите не го осъзнаваха – но вечно финото преминаване от кралско синьо към тъмносиньо в чест на трикольора след революцията вече е официално отразено в новия домашен комплект.

Adidas и Puma вече пуснаха своите екипи за Световната купа, Swoosh сега ги следва – екипът за гостуване на Nike за Les Bleus също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Домашната фланелка на Световната купа Франция 2022 е друг зашеметяващ екип на Les Bleus

Франция, разбира се, не е непозната за тъмносиньото. Мъжете на Дидие Дешан спечелиха втората си световна титла в московския дъжд, облечени в тъмносиньо, което изглеждаше почти черно в дъжда – докато фланелката на Франция от миналото лято остана по-тъмносиня с ох толкова галски набор от хоризонтални линии.

Nike се придържа към програмата този път. Женският отбор на Франция получи най-красивото горнище с градинарски шарки за своята серия от полуфинали на Евро 2022, но мъжките екипи са по-опростени тази година, като златото се завръща за номерата, логата и мотивите.

Подхожда на шампионите, нали? Дори яката на тази фланелка е подобна на фланелката отпреди четири години, докато Франция се опитва да устои на неотдавнашното проклятие на победителите от последния път, които бяха елиминирани в груповата фаза (това беше три поредни пъти сега – и това позорно се случи с 20-то място на Франция място).години в Япония и Южна Корея).

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Но това, което му липсва в привлекателния дизайн, се компенсира с неговата простота. Последните няколко френски комплекта бяха малко прекалено крещящи в моделите си, като Nike настояваше да се използват прекалено много хоризонтални ивици като културно намигване към флота.

Този път, слава Богу, това е в пауза, докато изплуват нови сложни детайли. Според Nike „Десенът на домашната риза от дъбови листа и маслинови клонки представлява сила, солидарност и мир.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Това е хубаво намигване към комплекта за Евро 2022. Поне този не се усеща много по-различен от който и да е екип на Франция през последните години, но може би това е добре. Защо да се забърквате с ясна икона?

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Домашна тениска Nike Франция за Световното първенство 2022 г

И във ВМС шампионите ще блеснат с класическо представяне

Размери: S-3XL

Златните акценти са зашеметяващи

Детайлите на маншетите са много хубави

По-дълбокият флот винаги е добър избор за Франция

Чувства се малко твърде подобен на горната част от 2018 г

Информация за Джърси

Какъв е размерът на домашната фланелка на Nike France World Cup 2022?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между мачовата и обикновената версия на домашния екип на Nike France 2022 за Световната купа?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако искате да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите автентичната риза тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.