Още едно винтидж райе за промяна на холандците?

Фланелка за гостуване на Световното първенство на Холандия 2022: Това е друга класическа резервна фланелка за холандците

Екипировката за гостуване на Световното първенство в Холандия през 2022 г. падна – и този път се усеща като още едно класическо усилие за холандците.

Момчетата на Луис ван Гаал не са били на Световно първенство от 2014 г., но донесоха тъмносиня фланелка за случая, като тук също се открояваха черно и червено-оранжево. Това със сигурност е по-минимално усилие от домашния екип на нацията.

Adidas и Puma вече пуснаха своите екипи за Световната купа, Swoosh сега ги следва – домашният екип на Nike за Oranje също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Екипировката за гостуване на Световното първенство в Холандия 2022 отговаря на всички изисквания за тази фланелка

Холандия използва всякакви фланелки за гостуване. Смятаме, че бялото е основният цвят за промяна, но през 1988 г. имаше един вид светлосиня и бяла версия на това емблематично райе на Adidas. Оттогава те носят небесносиньо, черно и лилаво, когато не обличат красивото си оранжево.

Този конкретен нюанс на синьото се променя на лилаво, напомняйки на екипа за гостуване от Евро 2000 – може би екипът за гостуване от 2014 г. също беше препратка: този, носен от Робин ван Перси, когато се хвърли като сьомга, за да вкара срещу Испания. Черното е интегрирано в това, като за логата се използва вид червено-оранжево.

Освен това се усеща типично холандски. Не ни питайте защо: това не е копие на стар комплект за смяна на Oranje и ако сте сменили герба с английски или френски, знаем, че е трябвало да се използва за Холандия.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Но въпреки цялата красота на тази риза, това е красива риза без особено привличащи вниманието детайли, които да я отличават от останалите. Без съмнение ще придобие популярност, ако Върджил ван Дайк го отбележи като най-добрия в света, докато го носи в жегата на Катар, но засега не се откроява особено.

Не като летния бял дамски екип, който е вдъхновен от геометричните форми на Пит Мондриан и включва сини и червени правоъгълници навсякъде. сега на беше невероятно – този е хубав и безвреден.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Но има какво да се каже и за това. Този със сигурност е по-лесен за съчетаване с ежедневно облекло, отколкото домашния комплект, вдъхновен от лъвове, и ще има холандци, развълнувани от дългоочакваното завръщане към синьото след миналогодишния опит за елегантно черно поло.

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Фланелка Nike Холандия за гостуване на Световната купа 2022 г

Просто, ефектно и напомнящо на някои холандски фаворити

Размери: S-3XL

Минимална

Класическа цветова комбинация за Холандия

Червените детайли върху логото изглеждат невероятно

В това няма нищо особено забележително

Информация за Джърси

Какъв е размерът на фланелката за гостуване на Nike Холандия за Световно първенство 2022?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между играта и обикновените версии на екипа на Nike за Световната купа 2022 за гостуване?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако искате да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите автентичната риза тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.