Последният екип на Кристиано Роналдо за Световната купа вдъхновен ли е от Монако?

Португалия за Световното първенство по футбол 2022: Последният екип на Кристиано Роналдо за Световното първенство е вдъхновен от Монако?

Домакинската екипировка за Световното първенство на Португалия 2022 г. излезе – и тази е настроена да привлече много внимание със смел нов дизайн.

Тъй като Кристиано Роналдо вече е на 37 години, изглежда все по-вероятно португалският футболист Питър Пан да не играе в изданието на турнира през 2026 г., което прави Катар последното им ура. Nike също избраха да излязат с гръм и трясък, изглежда вдъхновени от фланелките на Монако, за да придадат на това горнище диагонален зелен блок по тялото.

Adidas и Puma вече пуснаха своите екипи за Световното първенство, Swoosh сега ги следва – екипът за гостуване на Nike за Selecao също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Домакинският екип за Световното първенство в Португалия 2022 е може би най-дръзкият, доставян някога от Nike

В края на краищата това е най-вече същият шаблон: тъмночервено, парчета злато, парчета зелено. Ще трябва да се върнете в 2014 г., за да вземете португалски комплект, който не беше минимално тъмночервен с почти никакви шарки – Евро 2020 вървеше с поло яка, докато този от 2018 г. също беше опростен шедьовър.

Но този нарушава цялата тази традиция. Първото нещо, за което напомня, е комплектът Monaco с диагонален цветен блок – да, също в абсолютно същия ъгъл. По-зелено е от всякога на фланелката на Селесао. Толкова много, че може да доведе до конфликти на комплекти.

Червеният тон е изсветлен от последните два опита, докато златният вече е с по-жълтеникав тон. Но все пак този има разделени мнения онлайн.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

В негова защита, това все още е зашеметяваща риза. Ако Nike бяха предоставили такъв модел за екипа за гостуване, всички щяхме да го радваме. Има хубав символ на гърба на врата, напомнящ шарката на самото португалско знаме, докато всички цветове изглеждат добре.

Хубаво е да видите и този път по-жълтеникаво злато. Някои от по-новите комплекти на Португалия се усетиха малко подобни. За съжаление, номерата на отбора отново ще се появят под иглата на Nike отпред. Харесахме го през 2018 г. – но това е три поредни пъти сега, когато са поставили числата там.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Като цяло ще има някои силни мнения по темата. Въпреки това, ако Кристиано Роналдо се оттегли от Световното първенство по футбол с особено запомнящ се турнир, не забравяйте да обърнете внимание на 180-те, които са направени за това как изглежда това нещо. Все пак Световното първенство превръща мнозина в икони.

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Домакинска тениска на Nike Португалия за Световното първенство 2022 г

Диагонален зелен блок за най-лудата фланелка на Селесао от едно поколение

Размери: S-3XL

Златните акценти са красиви

Иконата на гърба на врата изглежда страхотно

Цветовите нюанси се допълват чудесно

Този диагонален блок изглежда странно

Номерата на тениските отново под Nike Swoosh

Информация за Джърси

Какъв е размерът на домашната фланелка на Nike Portugal World Cup 2022?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между мачовата и обикновената версия на домашния екип на Nike Португалия за Световната купа 2022?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако искате да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите автентичната риза тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.