Това може да е най-зашеметяващата риза от всички

Екипировка за гостуване на Световната купа Франция 2022: Това може да е най-зашеметяващата екипировка, създавана някога

Екипировката за гостуване на Световната купа Франция 2022 може да бъде абсолютният фаворит за феновете на Les Bleus.

Nike не е непознат да извиква културни икони, когато става въпрос за фланелки – и много френски фланелки са взели примери от богатата и жизнена история на нацията. Но тази е тази, която има толкова много хубави препратки, че можете да прекарате цял следобед в търсене на ризата за фини изображения, вплетени в тъканта.

Adidas и Puma вече пуснаха екипите си за Световната купа, Swoosh ги следва – домашният екип на Nike за Трите лъва също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Екипът за гостуване на Световната купа Франция 2022 има скрити слоеве, които се разкриват с времето

Сега Nike подари на Франция чифт бели екипи. Евро 2020 беше чисто бяло с френско знаме отстрани, докато Световната купа 2018 видя бял екип със сини и червени петна навсякъде. Спомняте ли си през 2016 г., когато Les Bleus пусна екип за гост със син ръкав и червен, само за Nike, за да го замени с малко по-безопасно изцяло бяло горнище за техните домашни евро?

Е, това може да е най-добрият екип на Франция като гост от доста време насам. Вдъхновен от френския Toile de Jouy, Nike казва, че емблематични френски образи са вплетени в горната част, като изображението на националния петел, оформящ значката им, растителни елементи, представени както на ръкавите на домашната риза, така и на дамското евро горнище, видимо през лятото, са Триумфалната арка в Париж и известната в страната младежка академия Clairefontaine.

сега Това е как да освежите обикновена бяла тениска.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Шарките са почти неразличими върху ризата и приличат повече на измит акварел, отколкото на истинска материя. Освен това изглеждаше мътен – това е перфектната граница между някакъв сложен детайл и достатъчно прост, за да не привлича вниманието.

И докато домашният екип този път избира тъмносин цвят, алтернативният комплект е кралскосин, когато става въпрос за герба на нацията и Nike Swoosh.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Nike толкова рядко бърка нещата с екипа на Франция за гостуване, че това е не само добре изпълнено, но и приятна изненада. Още една скучна бяла риза не би била много забавна в момента, нали?

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Фланелка Nike France 2022 World Cup Away

Този със сигурност ще стане фаворит за всички времена на френските фенове

Размери: S-3XL

Основният модел е уникален, благороден и красив

Кралскосините лога изглеждат невероятно

Трицветните знамена отстрани са приятно докосване

Моделът е почти твърде избелял, за да се оцени правилно

Информация за Джърси

Какъв е размерът на екипа за гостуване на Nike France 2022 World Cup?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между мача и обикновените версии на екипа за гостуване на Nike France 2022 World Cup?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако искате да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите автентичната риза тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.