Това може да е най-страхотната фланелка на Селесао някога

Домашна екипировка за Световното първенство в Бразилия 2022: Това може да е най-готината екипировка на Selecao досега

Домакинската екипировка на Световното първенство на Бразилия 2022 е тук… но това ли е най-страхотната екипировка, която нацията някога е имала?

Честно казано, има много за избор. Nike не революционизира често нещата за Selecao – защо бихте? Трудно е да сгрешите с жълто и зелено, когато става въпрос за бразилски топове, но това може да е най-смелият дизайн от много време насам. Разбира се, не е на смелост.

Adidas и Puma вече пуснаха своите екипи за Световното първенство, Swoosh сега ги следва – екипът за гостуване на Nike за бразилците също отпадна. Почти всички комплекти за Световната купа вече са пуснати преди турнира през ноември.

Присъдата на FFT

Домакинската екипировка за Световното първенство в Бразилия 2022 е една от най-добрите на турнира

Винаги възлагаме големи надежди на Бразилия. Но с няколко фини щрихи, това е един от най-красивите горнища на Selecao от доста време насам.

Първото нещо, което ще забележите, е този основен модел. Сложно изтъкан, не се забелязва веднага и е вдъхновен от рисунки на ягуар, тъй като те са единствените големи котки в Южна Америка (всеки ден е учебен ден). Тези шарки се появяват на екипа за гостуване, но тук са толкова сложно изработени, че ни се иска всички едноцветни горнища да имат детайли като този.

Nike Swoosh е син за промяна, докато зеленият детайл е малко по-светъл от обикновено. След това има новият герб на Бразилия, който трябва да направи своя дебют на Световната купа в Катар и актуализиране на икона на играта, по-подобна на този комплект като цяло.

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Разбира се, цветът е малко да се Лек на пръв поглед, но можем да си представим този да блести на слънцето от Близкия изток и да изглежда прекрасно. Трите нюанса на жълто, зелено и синьо се съчетават идеално и е добра промяна в темпото да ги сменяте едва доловимо от време на време.

Но нашата любима част? Това е почти великденско яйце: бразилското знаме е скрито зад бутониерата на яката. Колко готино е това!?

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Изминаха 20 дълги, тежки години, откакто Бразилия за последен път спечели Световната купа и видяхме какви ли не неща през това време. Но може би никога не са изглеждали по най-добрия начин в този. Може да се превърне в бъдеща класика.

Можете да закупите този тук в Nike Football – останалите комплекти за Световната купа също са там.

Купете ризата

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Екип на Nike за Световната купа 2022 г

Домашна тениска Nike Бразилия за Световното първенство 2022 г

Преосмислена икона – този път с най-невероятните детайли

Размери: S-3XL

Сложният модел на ягуар е красив

Вътре в бутона има знаме на Бразилия

Синята лента е хубава промяна

Жълтото е малко прекалено измито

Информация за Джърси

Какъв е размерът на домашната фланелка на Nike за Световното първенство в Бразилия 2022?

Всички футболни тениски на Nike, разбира се, са достатъчно големи за вашия ръст – въпреки че маншетите и яката може да са малко тесни, ако търсите по-тънка кройка.

Тук Nike има ръководство за пълен размер.

Каква е разликата между играта и обикновените версии на домашния екип на Nike за Световната купа в Бразилия 2022?

Версията за мач на фланелката е официалната фланелка, която играчите ще носят на мачове. Единствените разлики са незначителни, обикновено материалите са малко по-различни и значките и логата са вплетени в ризата, а не отпечатани.

„Този ​​стил съчетава автентични дизайнерски детайли с лека, бързосъхнеща материя, за да поддържа прохладата и комфорта на най-големите световни футболни звезди на терена. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна“, казва Nike.

„Технологията Nike Dri-FIT ADV комбинира влагоотвеждаща материя с усъвършенствани технологии и функции, за да ви помогне да останете сухи и удобни. Тествана от спортисти, отворената материя в топлинните зони ви помага да останете хладни, когато играта се нагрява.“

Ако сте готови да платите допълнително за това допълнително качество, можете да закупите фланелката за мача тук. Въпреки това, по отношение на дизайн или усещане, обикновената версия на горнището е перфектна и еднаква с просто око.