Класация на екипите на всички нации за Световното първенство по футбол през 2022 г

Комплектите за класирането на всички нации за Световното първенство по футбол през 2022 г. първоначално се появиха на NBC Sports Bayarea

С съставите за последните международни приятелски мачове и новите екипи, едно нещо е ясно: Световното първенство по футбол през 2022 г. наближава бързо.

След около два месеца 32 нации ще се подредят в Катар за престижното Световно първенство, което се присъжда само на всеки четири години – и една страна ще го направи със стил.

Марки като Nike и Adidas наскоро представиха нови дизайни на екипи за дома и за гости, които ще разтърсят нациите в Катар, което е едно от най-вълнуващите разкрития преди турнира.

Нека да разгледаме и класираме кои нации имат най-лошите до най-добрите екипи през 2022 г.:

Забележка: Официалното пускане на Дания е на 19 септември, докато Камерун и Тунис изтекоха своите комплекти, за да се появят, когато бъдат представени.

29. Швейцария

Швейцария ни стартира по грешни причини. Проектиран от Puma, домашният екип не е нещо, за което да се пише, но върши работата с бели вертикални линии, минаващи надолу по горната половина на фланелката, преди да премине към герба и логото на нацията. Там, където се разпада, е външният дизайн, който е обща тема за някои нации, които са оставили Puma да работи с техните комплекти. Бяло-червеното оцветяване е трудно да се прецака, но Puma го направи да изглежда като календар.

28. Мароко

Има много какво да се каже за поставянето на Мароко над Швейцария, но причината, поради която е по-добър в този списък, е, че екипът за гостуване, който е един от многобройните изгледи на календара, проектиран от Puma, се представя много по-добре от други. Въпреки това, домашният комплект тук е разочарование с два зелени блока, които поставят логото на Puma.

27. Сърбия

Puma остава проста с домашния комплект, но допълнителното злато е приятно докосване, вместо да изберете бялото на домашния флаг. Екипировката за гости щеше да изглежда много по-добре, ако не беше привлекателността на календара, плюс това, че има твърде много празно пространство около средата.

26. Уругвай

Уругвай също е понижен с екипировката в календара, за да се появи за поне две други предстоящи нации. Домашният комплект със златния третичен шрифт работи, но добавката с един бутон изглежда ненужна.

25. Сенегал

Комплектите на Сенегал са подобни по дизайн на следващата нация в този списък, но нито една от тях не е толкова добра. Puma избра различен дизайн на дома, използвайки основните цветове на Сенегал като дизайн с три ленти, но това не удря толкова трудно, като се има предвид, че външният вид на следващата нация се откроява повече. Екипът за гостуване е друг пропилян от вида на календара, въпреки че зеленото изскача.

24.Гана

Жалко, че Гана е ниска тук, особено като се има предвид, че те са потенциална нация на Тъмните Роси, когато отборът им е най-здрав. Домашният екип има семпла, но елегантна привлекателност – и цветовете на флага в основата на ръкава са страхотни – но екипът за гост съсипва привлекателността с усещането си за календар. Комбинацията от двете обаче е най-добрата от групата Puma, която доминира в този списък досега.

23. Коста Рика

Сега, след като партидата на Puma е спряна, останалите комплекти предлагат много повече разнообразие – но качеството все още не е налице. New Balance е дизайнерът тук, но просто е твърде скучен за комплект. Единствената отличителна черта е синята долна част на ръкава, но дори и тя е твърде голяма и разсейваща.

22. Канада

Тук се прилага същият анализ, както в Коста Рика. Nike имаше няколко удара и пропуски от своята партида, на които ще стигнем, но този просто не вдъхновява и прави лоша услуга на Канада след 36-годишна суша в участията на Световното първенство.

21. Полша

Точно както Nike направи с Канада, червените и бели дизайни са твърде обикновени. Въпреки че горната трета на фланелката е заета за разлика от Канада, тя все още не е достатъчно добра, за да бъде класирана някъде по-високо.

20. Хърватия

Вицесветовните шампиони от 2018 г. няма да се представят толкова добре на терена през 2022 г. Това е по-смел дизайн от тези, които вече са се появили в този списък, но каретата на домашния екип са непоследователни и екипът за гостуване изглежда само наполовина завършен.

19. Португалия

За това, което може да е последното Световно първенство на Кристиано Роналдо, и двата екипа са трудни за копиране (въпреки че пълният португалски отбор трябва да е забавен). Цветовото разделение на домашния екип е лошо направено и екипът за гостуване не се усеща като завършен продукт.

18. САЩ

След като пропусна турнира през 2018 г., USMNT не е точно в него завръщане със стил. Точно както направи Nike някои европейски клубни комплекти и други международни, включително следващата държава, и двете фланелки просто изглеждат като нещо, което играчите носят по време на тренировка или преди мач. Синият комплект има някакъв привкус със смесицата от черен камуфлаж, но изрязаните шевове около ключиците не му правят никаква услуга.

17. Холандия

Холандците имат подобни екипи на САЩ, така че се прилага същият анализ, но класическите оранжево и черно помагат за неговия ранг. Но отново, това не са особено добри дизайни, главно кралско синия екип за гостуване.

16. Великобритания

Комплектите на Англия трябваше да бъдат пуснати заедно с другите комплекти на Nike в четвъртък, но смъртта на кралица Елизабет II измести датата на пускане назад до 21 септември, според Nike спортистът. Въпреки това, рекламна грешка доведе до неофициалното разкриване на официалните екипи на Англия, така че това е мястото, където комплектите на Трите лъва влизат в игра. Отново, домашният дизайн на Nike е напълно грешен тук, но екипът за гост определено носи тежестта тук. Ако значката и логото на Nike бяха бели вместо сини, Англия вероятно щеше да има топ пет екипа за гостуване на Световното първенство.

15. Иран

Комплектите на Иран са проектирани от местния дизайнер Majid. Те не прекаляват и не са лоши – всъщност те са най-балансираните от всички нации досега. Градиентът на цветовете на знамето отляво надясно по протежение на герба на нацията е ефектен външен вид.

14. Еквадор

След първоначалните опасения Еквадор запазва мястото си в Катар. Това е единствената нация с трети екип в турнира, което е добре за един комплект на мач от груповата фаза, освен ако не са повишени от група А, която включва също Холандия, Сенегал и Катар. Синята фланелка далеч се откроява, въпреки че логото на марката „Marathon“ заема твърде много място от дясната страна и на трите фланелки.

13. Уелс

Както обикновено, Adidas продължава да има страхотна година в производството на екипи за клубове и нации. Домашният комплект е на място със сложни светкавични вертикални ивици, а комплектът за гостуване е прост, минус уникалната яка, която е солидно допълнение, но не е най-подходящото тук.

12. Република Корея

Въпреки че отборът на Корейската република все още не е популяризирал официално своите екипи, Nike разкриха официалния дизайн на дома с изтеклия комплект на хоризонта. Домашната версия, с участието на Hwang Hee-chan от Wolverhampton, съвпада с вторичния облик на наситено розово и черно, докато версията за гости е по-трепетна, но забавна с многоцветната си привлекателност. Трябва да изглежда много по-добре на терена, отколкото просто изтеклата версия.

11. Белгия

Екипите на Белгия са направени от adidas, които отново се представят блестящо. Цветовата гама на домашния комплект е огромна, въпреки че огненият аспект на ръкавите може да бъде добър или лош. Екипът за гост също разполага с многоцветен дизайн, който ще се откроява на терена, но не е толкова силен, колкото този за домакините.

10. Австралия

Изтеклата версия на комплектите на Австралия изглеждаше мътна, но пуснатата версия е доста пламенна. Въпреки че комплектите попадат в подхода на САЩ и Холандия, и двата са десет пъти по-чисти естетически. Домакинската екипировка представя добре цветовете и темите на страната, докато екипировката за гостуване не е твърде далеч от целта. Вижте какво може да се случи, ако Nike се постарае малко повече.

9. Саудитска Арабия

Тъй като Нигерия не участва на Световното първенство през 2022 г., отговорността падна върху Саудитска Арабия да предостави емблематичен зелено-бял външен вид. Въпреки че може да не отговаря на най-доброто в Нигерия, Nike поддържа както домакинските, така и гостуващите екипи на Саудитска Арабия свежи и елегантни, вместо да поддържа нещата прости, както беше в случая с Канада и Полша.

8. Испания

Ето го отново adidas. Дизайнът на дома на Испания е безупречно намигване към историята на фланелката на страната в спорта, докато версията за гостуване е вълнообразна и запазва цветовете на знамето непокътнати. Поддържането на герба и логото на марката компактно и далеч от яката на комплекта за далеч също е оценен ход.

7. Япония

Япония обикновено идва на всеки турнир със страхотни екипи и това ще остане така и през 2022 г. с adidas като дизайнер. Домашният екип е завладяващо освежаване на предишния външен вид на Япония и докато екипът за гостуване е солиден, той щеше да се представи по-добре без морските акценти в основата на ръкава и около яката.

6. Катар

Nike най-после въздаде справедливост на една от червено-белите нации. Единственият недостатък тук е, че червената фланелка има герба на Катар точно над логото на Nike, вместо да го разпространява като бялото издание. И все пак, човек не може да иска по-добър дебютен външен вид за първия международен турнир на Катар.

5. Франция

Защитаващите шампионите на Световната купа ще се опитат да повторят с тези свежи нови екипи от Nike. Nike не изпръска, но запази обичайния външен вид на Франция със син и златист домашен екип и бял и син екип за гости с намигване към местната естетика.

4. Аржентина

Рядко можете да сбъркате с домашния екип на Аржентина, който adidas се справя добре тук. Истинският победител е лилавият екип за гости, използван като начин за насърчаване на равенството между половете с огненото слънце, представляващо знамето на нацията. Ако това е последното световно първенство на Лионел Меси, поне ще можем да го видим със стил.

3. Германия

За пореден път Adidas отбелязва гол на Германия от парка. Домакинският екип е още една завършена итерация на класическия външен вид на Германия, докато гостуващият екип е по-смел и по-смел от предишния външен вид и изключително добре направен. Нека да видим как DFB се представя с тези комплекти след катастрофален турнир през 2018 г.

2. Бразилия

Най-доброто творение на Nike за Световното първенство през 2022 г. дойде с екипите на Бразилия. Домакинският екип е изящно допълнение към бразилската история на жълтата фланелка от учебниците, а синята екипировка за гостуване има изключителни ръкави, които можете да комбинирате и комбинирате. Единствената забележка е добавката с един бутон, както при другите фланелки, но останалото е толкова добре направено, че няма голямо значение.

1. Мексико

Не че е наистина изненадващо на този етап, но adidas произведе два страхотни комплекта за Мексико. Домакинската екипировка е страхотна почит към историята на зелените фланелки на Ел Три, докато екипировката за гостуване направи голям риск с голяма печалба. Може би единственият недостатък тук е промяната в логото, което е значително по-лошо от предишното на Мексико, но все още достатъчно добро, за да гарантира място №1.