Феновете на Ted Lasso могат да играят като герои на AFC Richmond във FIFA 23

Феновете на Ted Lasso могат да играят с AFC Richmond във FIFA 23, първоначално излъчена по NBC Sports Chicago

Пандемониумът „Ted Lasso“ се насочва към CGI и FIFA обяви в сряда, че AFC Richmond и много от героите от шоуто, спечелило Emmy, ще бъдат достъпни за FIFA 23.

С участието на Джейсън Судейкис в ролята на Тед Ласо, хитовият сериал проследява треньор по американски футбол, натоварен да ръководи борещ се клуб от Висшата лига. Вечно оптимистичният Ласо няма почти никакви познания за играта или британските обичаи, но предлага перфектната комбинация от хумор и нежност заедно с актьорски състав от остроумни, предимно британски актьори.

„Наистина съм щастлив и дълбоко благодарен, че имах много специални моменти в кариерата си досега и смятам това преживяване за едно от най-добрите от тях“, каза Судейкис в изявление.

От дебюта си през август 2020 г. „Ted Lasso“ продължава да печели сърцата както на футболни, така и на нефутболни фенове по пътя си към 40 номинации за Еми и 11 победи.

Кои играчи на AFC Richmond ще бъдат налични във FIFA 23?

FIFA влезе ол-ин с този кросоувър. Играта ще включва стадиона на AFC Richmond, фланелки и тифове, наред с други неща.

Въпреки че не е ясно дали целият квартет Diamond Dog ще бъде наличен, беше потвърдено, че много от най-популярните герои на терена ще се появят в предстоящата видео игра.

Те включват Джейми Тарт, Сам Обисаня, Дани Рохас и наскоро пенсионирания Рой Кент, който спечели Еми на Брет Голдщайн за най-добър поддържащ актьор в комедиен сериал за първите два сезона на шоуто.

Голдщайн коментира съобщението в сряда, като каза, че има големи планове за героя си.

„Очаквам с нетърпение да победя моя племенник в игра с мен като Рой Кент и той като Джейми Тарт“, каза той. — Той ще се ядоса.

FIFA също потвърди, че играчите ще могат да избират между Lasso и други мениджъри от реалния живот за всички отбори, включително AFC Richmond.

Къде ще бъдат налични играчите на AFC Richmond във FIFA 23?

Въпреки че AFC Richmond е *технически* клуб от Висшата лига в контекста на Apple TV, те не успяват съвсем според стандартите на FIFA.

Вместо това, хрътките ще бъдат налични в категорията „Останалата част от света“.

Ще имат ли рейтинг играчите на AFC Richmond?

Изборът на Greyhounds идва със същите залози и коефициенти като истински клуб, включително рейтинги на играчите.

Докато пълните рейтинги на играчите не са публикувани, актьорът Фил Дънстър спекулира къде може да се регистрира неговият герой, Хайме Тарт.

„Мисля, че Джейми е на 25. … Слушай, Хари Кейн играе за Англия. Трудно е да си нападател на Англия, защото Хари Кейн винаги е във форма“, каза Дънстър пред ESPN. „Вероятно това е причината [Tartt] не беше на върха, на върха, на върха на играта си, не даде възможности. Но той беше в Сити – наистина, наистина обещаващ играч. Имайки предвид всичко това, моето предположение е, че той е – бих казал на 84 години като цяло.”

Прогнозата на Дънстър се оказа невероятно точна, благодарение на говорител на EA Sports на FIFA, който повтори оценката на Тарт 84.

Кога ще излезе FIFA 23?

След дълго очакване, FIFA 23 е след малко повече от седмица.

Ранен достъп чрез Ultimate Edition е достъпен на 27 септември, последван от глобално издание на 30 септември.

Кой е на корицата на FIFA 23?

Въпреки популярността на шоуто, AFC Richmond все още има да извърви дълъг път, преди Greyhounds да облекат корицата на игра на FIFA.

Вместо това тази година корицата ще включва френския нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе и австралийския нападател Сам Кер, който в момента играе за Челси. Дебютът на Кер я прави първата жена футболист, която се появява на корицата на изключително популярната игра.