Опции за стартов състав на USMNT за приятелския мач срещу Япония преди Световното първенство

180 минути приятелски мачове, срещу Япония и Саудитска Арабия тази седмица, е цялото време, през което Грег Берхалтер ще се срещне с играчите от НФЛ, преди да изпрати отбора на лагера за Световното първенство през 2022 г. през ноември.

[ MORE: Five questions for the USMNT | Japan vs USMNT preview ]

Сериозни въпроси остават относно поне две начални точки за турнира USMNT, тъй като сега ни делят по-малко от два месеца от турнира през 2022 г. в Катар. Централният защитник и халфът са тревожно напълно неизвестни на този етап. Те бяха в началото на квалификациите за Световното първенство миналия октомври и все още са.

Левият бек би бил слабата точка за Берхалтер в този международен прозорец, като Антъни Робинсън получи контузия в глезена, докато играеше за Фулъм на 3 септември, но не се очаква 25-годишният играч да губи много време и да остане. На път да стартира срещу Уелс на 21 ноември.

Присъединете се към Въпроси и отговори на живо в YouTube канала на NBC Sports след мача Япония срещу USMNT в петък, 23 септември, където ще излъчваме от около 10:30 сутринта ET, за да отговорим на вашите въпроси!

Джо Принс-Райт от PST експертно разбива ситуацията на всяка позиция тази седмица (по-долу), след което ще разгледаме някои от потенциалните (и потенциалните) опции на Берхалтер, когато янките се изправят срещу Япония в Дюселдорф, Германия.

След като Джордан Пивок изненадващо остана извън този списък, въпреки зашеметяващия му старт на сезона за лидера в Бундеслигата Унион Берлин, дуото Рикардо Пепе и Джош Сарджънт получиха последен шанс да се докажат пред Берхалтер. Gio Reina се завърна в състава, което е огромен тласък и дава на Берхалтер няколко възможности в зоните на атакуващата полузащита. Как Брендън Арънсън, Кристиан Пулишич и Рейна ще бъдат в един и същи стартов състав? може ли той?

В центъра на отбраната нещата бяха усложнени от контузиите на Камерън Картър Викърс и Крис Ричардс, които и двамата бяха на ръба да се борят, за да видят кой ще започне заедно с Уокър Цимерман на Световното първенство. Хора като Арън Лонг, Марк Макензи и Ерик Палмър-Браун ще видят това като огромна възможност да попълнят списъка, тъй като Майлс Робинсън изглежда малко вероятно да бъде отборът, след като нарани ахилесовото си сухожилие. Напускането на Юнес Муса поради контузия е удар, тъй като той беше сигурен, че ще започне заедно с Тайлър Адамс и Уестън Маккини в халфовата линия. В мрежата Зак Стивън излезе след контузия и току-що се върна, така че Итън Хорват и Шон Джонсън ще се борят за третото и последно място на вратаря с Мат Търнър, който сега изглежда като титуляр.

Пълният график за Световното първенство през 2022 г

Най-добрият възможен отряд / най-високият USMNT отряд

Търнър

DEST – Цимерман – Макензи – Скъли

Адамс – Де Ла Торе

макини

Арънсън – Ферейра – Пулишич

Последни новини от USMNT

Япония срещу USMNT: как да гледате на живо, новини за отбора, актуализации Пет въпроса за лагера на USMNT септември, Приятелски срещи от Световното първенство 2022 Група B: Англия, САЩ, Иран, Уелс график, мачове, класиране

Включен е USMNT асортимент

Хорват

Ядлин – Цимерман – Палмър Браун – Скъли

Адамс – Акоста

макини

Арънсън – Сарджънт – Пулисич

Най-вероятният състав на USMNT

Търнър

Yadlin – Zimmermann – Long – Dust

Адамс – Акоста

макини

Арънсън – Ферейра – Пулишич

Опциите за стартовия състав на USMNT за приятелски мач срещу Япония преди Световната купа първоначално се появиха на NBCSports.com