USMNT надмина Япония във всяко отношение

USMNT показа редица тревожни признаци при петъчната загуба с 2-0 от Япония в предпоследния приятелски мач на американците преди Световното първенство през 2022 г. в Катар.

[ MORE: Three things we learned from Japan vs USA ]

Да го кажем направо, това беше мързеливо усилие от страна на Грег Берхалтер. С отсъствието на някои титуляри поради контузия и недостъпни опции за качество на други позиции, това са все по-тревожни времена за USMNT.

Присъединете се към нас за нашите въпроси и отговори на живо в YouTube канала на NBC Sports след мача Япония срещу USMNT в петък, 23 септември, тъй като ще бъдем на живо от около 10:30 сутринта ET, за да отговорим на вашите въпроси!

По-долу са рейтингите на играчите от загубата на USMNT от Япония…

Последни новини от USMNT

Япония срещу USMNT: Тревожна загуба за Berhalter’s Boys Кристиан Пулишич пропуска USMNT срещу Япония поради контузия Класиране на оборудването за Световната купа 2022

USMNT Рейтинг на играчите срещу Япония

TW – Мат Търнър: 5 – Като стопер знаем, че Търнър е солиден и по-завършен от Зак Щефен, предполагаемият вратар номер 1b/2 (въпреки че в момента е контузен), но 28-годишният резервен играч на Арсенал отново намери притежание в петък и подаде топката в катастрофалния първата половина няколко пъти пряко или косвено.

РБ – Серхиньо гол: 5 – Берхалтер явно иска USMNT да прекарва топката през средата на терена, което е малко странно за някой, който се е издигнал до сегашната си работа от трениране на (силно) зависима от крилото система в Columbus Crew. На теория този берхалтер би трябвало да е страхотен за Дест, който прави всичко възможно, за да излезе в предни позиции, но той на практика е намален до един хоумър в текущия състав, което не е изненадващо, че изобщо не се харесва на 21-годишния играч.

CB – Уокър Цимерман: 5.5 – Той вероятно ще се справи добре като допълнение към силен лидер в централната защита, но от него се иска да бъде тази ключова фигура.

CB-Аарон Лонг: 5-ти – Не е вината на Лонг (Берхалтер е този, който продължава да го вика и да го стартира в система, която е ужасно неподходяща за конкретните му способности, като се имат предвид изискванията за притежание на топката и подаване, наложени на централните защитници в системата), но това е негов (и на Америка) проблем.

LB – Сам Ребен: 4 – Вижте, Антони Робинсън е безспорният титуляр, но в момента е контузен. Vines вероятно е третият избор на ляв бек (Dest най-вероятно ще се плъзне надолу по терена, за да представлява в сценарий на турнир с пълен състав), така че вероятно е спорен въпрос по отношение на Световното първенство, но Vines е победен много пъти през това време не му е предлагано нищо повече.

DM – Тайлър Адамс: 5-ти – Ако не можете да задържите и движите топката, всяко подобие на баланс в халфовата линия ще бъде унищожено. Изглежда, че те удрят вълна след вълна от натиск след подаване на топката, напълно затрупани и числено превъзхождани, спринтират обратно към собствената си врата.

CM – Лука де ла Торе: 5.5 Натоварен да осигури така необходимата игра за пасове на отсъстващия Юнус Муса в халфовата линия, новодошлият в Селта Виго се оказа под напрежение и без много движение пред себе си. Не е страхотен състав за едноизмерен полузащитник.

CM-Уестън Маккени: 4-ти – Беше трудно да видиш Маккени да дава топката (и след това да продължава да я дава) през първото полувреме, независимо дали японската преса беше право в лицето му или не близо до него. Следващият видеоклип на гола на Daichi Kamada започва точно след като McKennie играе перфектна централна топка (към собствената си врата), за да започне японска контраатака с много числа и инерция.

RW – Брендън Арънсън: 6-ти – Не беше красиво (или често), но повечето от това, което USMNT успя (спекулативни изстрели от разстояние или от тълпа), дойде чрез Арънсън. Неговата енергия е проблем за вражеските отбранителни единици, но той е единственият.

CF – Хесус Ферейра: 5.5 – Още едно анонимно представяне на централен нападател на USMNT.

LW – Gio Reyna: 5.5 – Той игра само 45 минути (не беше контузен) и имаше много ограничен ефект, не успя да получи топката в последната третина и липса на комбинирана игра с Ферейра през центъра.

Първа лига

Япония срещу USMNT: Тревожна загуба за Berhalter’s Boys Кристиан Пулишич пропуска USMNT срещу Япония поради контузия Класиране на оборудването за Световната купа 2022

Следвайте @AndyEdMLS

Оценки на играчи: USMNT надмина Япония във всяко отношение, първоначално се появи на NBCSports.com